divendres, 13 de maig del 2016

Reunió amb l’alcalde i diversos regidors a l’ajuntament

Reunió amb l’alcalde i diversos regidors a l’ajuntament

Bones noticies per als nostres lectors!!! El 28 d’abril vam aconseguir la nostra meta més alta en aquests moments, l’alcalde i diversos regidors i tècnics de l’ajuntament de Tremp ens van rebre per poder parlar amb ells sobre les nostres accions i l’estat del Pinell.  
Els alumnes de 3r d’ESO ens vam encaminar cap a l’ajuntament amb la nostra professora de biologia i geologia, Flors Moreno, allà ens van rebre dues regidores la mar de simpàtiques a la sala de plens i vam començar la reunió explicant-s'hi les nostres indagacions, les nostres activitats i els nostres objectius.
Més tard va venir l’alcalde en persona i dos regidors més que ens van escoltar atentament, totes les coses que els hi proposàvem els hi van semblar raonables i van accedir a fer tot el que els hi dèiem.
Però no va ser fins al final de la reunió que el tècnic de medi ambient ens va dir la veritat sobre el que li passava al Pinell, els arbres estaven malalts i s’estaven morint!! Llavors ens va exposar diversos problemes: els arbres que plantaven, els infants s’hi penjaven; igualment si el replantéssim amb arbres que no fossin pins o cedres, llavors al parc caldria que el canviéssim de nom… Llavors va ser quan vam comprendre la totalitat del problema.
Quan ja ens ho havíem dit tot ens vam fer una foto de grup i amb tota la simpatia del món ens vam acomiadar.
Crec que aquesta reunió ens ha anat molt bé, ja que hem descobert moltes coses que no sabíem com; els veritables problemes que hi ha i també hem guanyat més confiança en nosaltres mateixos, nosaltres també decidim sobre el nostre futur!!!    


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada