dijous, 2 de juny del 2016

ENS VISITEN ELS TÉCNICS DEL PINELL

Hola estimats lectors, el passat dijous dia 27 de maig vam tenir el plaer d’escoltar les noves propostes per millorar el Pinell gràcies a dos tècnics de l’ajuntament  que van venir a la nostra classe a explicar-nos-ho.
Va ser una xerrada molt interessant ja que vam tocar molts temes com l’estat del Pinell, possibles accions que podríem dur a terme i el problema més gros: les malalties que té el Pinell. A la mateixa xerrada ens van parlar sobre l'estat actual del Pinell el qual tenia problemes com:
Arbres morts en peu
Arbres amb poca vitalitat (puntisecs)
Arbres amb danys a l’escorça
Densitat elevada en algunes zones (competència)
Gespa degradada pel trepig
Zones obertes sense arbrat
Senyalització insuficient i deteriorada
Conductes incíviques: deixalles per terra, mobiliari i arbres trencats, excrements de gossos
Ens van parlar de diverses especies d’arbres que es podrien plantar per substituir els arbres que s’estan morint, preferentment, arbres de fulla caduca i de creixement ràpid i sembrar gespa en alguns sectors. 
 També van pensar de posar-hi dues noves instal·lacións: un circuit per córrer al voltant del Pinell i del camp de futbol i una zona d’entrenament. Una nova proposta va ser col·locar més papereres i senyals.


Finalment, nosaltres pensem que va ser molt profitós fer aquesta xerrada ja que vam sentir que el futur està a les nostres mans.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada